Onze mensen

Eefje de Gelder

Eefje de Gelder
onderzoeker/adviseur
Over Eefje

Ik ben in het voorjaar van 2023 begonnen bij CE Delft als onderzoeker/adviseur bij de sector Economie. Ik ben werkzaam op een breed scala aan onderwerpen, bijvoorbeeld circulaire economie en milieuprijzen maar ook thema’s als duurzame visserij. Ik hoop om door middel van goed onderbouwde economische analyses en rapporten aan een duurzamere maatschappij te kunnen bijdragen.

Ervaring met multidisciplinaire projecten heb ik opgedaan bij andere onderzoeksprojecten: als postdoctoraal onderzoeker bij een project over duurzame biobrandstoffen (Inclusive Biobased Innovations, TU Delft) en als projectmanager en adviseur voor een project over economie en ethiek (Moral Markets, VU Amsterdam). Momenteel ben ik mijn proefschrift aan het afronden dat ingaat op diverse aspecten van de gevolgen van de toegenomen populariteit (de ‘mainstreaming’) van eerlijke handel.

Ik studeerde Economie aan Tilburg University (BSc) en de Universiteit van Amsterdam (MSc). Daarnaast heb ik de master Christianity & Society aan Tilburg University behaald (MA). Ook heb ik een aantal maanden in Noord-Spanje als vrijwilliger bij duurzame agrarische projecten gewerkt, via het WWOOF-netwerk.

Rapporten waar Eefje de Gelder auteur is

Bekijk alle rapporten van Eefje de Gelder