CE Delft draagt met onafhankelijk onderzoek en advies bij aan een duurzame samenleving

Onze thema's

We hebben onze kennis en kunde ingericht in meer dan 20 thema’s, waardoor u snel kun zien hoe we uw onderzoeksvraag kunnen beantwoorden.

Alle thema's

Voor deze organisaties maakt CE Delft het verschil

We werken voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Michiel Bongaerts onderzoeker/adviseur

Ik ben een bevlogen onderzoeker, en wil mijn expertise graag inzetten om bij te dragen aan een duurzamere en klimaatneutrale wereld.

Heleen Groenewegen onderzoeker/adviseur

Met mijn werk bij CE Delft draag ik graag bij aan een duurzamere wereld om zo een positieve impact te maken op het milieu en de maatschappij.

Louis Leestemaker senior onderzoeker/adviseur

De juiste financiële prikkels, beschikbaarheid van duurzame alternatieven, duidelijke regelgeving en beschikbaarheid van de juiste informatie zijn voorwaarden voor een duurzaam mobiliteitssysteem.

Pelle Sinke onderzoeker/adviseur

Ons huidige voedselsysteem heeft een forse impact op het klimaat, stikstofemissies en land- en watergebruik. Dit kan veel duurzamer! In mijn onderzoek bij CE Delft kijk ik onder andere naar innovatieve eiwitten zoals kweekvlees.

Bettina Kampman manager Energie & Brandstoffen | themaleider Duurzame industrie

Hoe zorgen we ervoor dat we in de toekomst de beschikking hebben over voldoende en betaalbare elektriciteit, warmte en transportbrandstoffen, zonder dat dit ten koste gaat van ons klimaat? Deze vragen staan centraal bij mijn werk.

Isabel Nieuwenhuijse onderzoeker/adviseur

Ontmoet de onderzoekers die het verschil maken!

We koesteren onze mensen en hun creativiteit. We zijn trots op onze vakinhoudelijke expertise en adviesvaardigheden die we gebruiken om de milieuproblematiek te lijf te gaan.

Bekijk al onze mensen
Werken bij CE Delft

De nieuwste publicaties

Rapport
Ex-postevaluatie energie-efficiëntie convenanten MJA3 en MEE. Periode 2013-2020 met doorkijk naar gehele uitvoeringsperiode
Lees meer
Rapport
Marktontwerp voor CO2-vrije elektriciteit
Lees meer
Rapport
Logistieke efficiëntie. Beoordeling van potentiële maatregelen
Lees meer
Alle publicaties