Werken bij CE Delft

Vacatures

Onderzoeker | adviseur Duurzame Mobiliteit (junior/medior)
Lees meer
Secretariaatsmedewerk(st)er (32-40 uur per week)
Lees meer
Onderzoeker | adviseur LCA & Voedselketens (senior)
Lees meer
Open sollicitatie
Lees meer
Stage bij CE Delft
Lees meer

Organisatiestructuur

We hebben ons werk inhoudelijk georganiseerd rond de twintig thema’s waaraan wij werken. Organisatorisch werk je binnen één van de vijf sectoren of bij de interne diensten. De leidinggevende van een sector voert ook altijd inhoudelijke projecten uit, naast zijn of haar managementtaken.

Download de organisatiestructuur

Sfeerimpressie

Pelle Sinke onderzoeker/adviseur

Ons huidige voedselsysteem heeft een forse impact op het klimaat, stikstofemissies en land- en watergebruik. Dit kan veel duurzamer! In mijn onderzoek bij CE Delft kijk ik onder andere naar innovatieve eiwitten zoals kweekvlees.

Bettina Kampman manager Energie & Brandstoffen | themaleider Duurzame industrie

Hoe zorgen we ervoor dat we in de toekomst de beschikking hebben over voldoende en betaalbare elektriciteit, warmte en transportbrandstoffen, zonder dat dit ten koste gaat van ons klimaat? Deze vragen staan centraal bij mijn werk.

Nanda Naber senior onderzoeker/adviseur

Bij CE Delft ligt de focus op het individu. Wat vind jij leuk om te doen, waar ligt je kracht en waar wil je je in ontwikkelen? De projecten die we doen zijn zeer divers, zowel qua onderwerp als qua type werk, maar wel altijd gerelateerd aan duurzaamheid. De teams zijn klein, waardoor je iedereen met wie je samenwerkt goed kent. Ik vind CE Delft een heel fijn bedrijf, dat goed voor haar medewerkers zorgt.

Jasper Schilling senior onderzoeker/adviseur | themaleider Lokale energietransitie

Door mijn werk bij CE Delft kom ik over de vloer bij vele verschillende partijen. Samen met hen proberen wij de wereld weer een stapje duurzamer te maken.

Cor Leguijt manager Energie en Brandstoffen | themaleider Schone Gassen

Als natuurkundige vind ik het fijn om grote complexe vraagstukken op te lossen tot overzichtelijke keuzes en processtappen, zodat beleidmakers en politici er mee aan de slag kunnen.

Wat kun je bij CE Delft realiseren?

Als medewerker bij CE Delft werk je actief aan het verduurzamen van de maatschappij. Daarbij kun je jezelf ontwikkelen in je eigen expertise, maar leer je ook veel van de samenwerking met collega’s uit diverse disciplines (milieukunde, milieueconomie, techniek). De afgelopen jaren heeft CE Delft een behoorlijke groei doorgemaakt.

We koesteren onze mensen en hun creativiteit, onze onafhankelijkheid en diepgang, ons relatienetwerk, en de informele, open werksfeer, die we ook in onze relaties met opdrachtgevers als belangrijke kwaliteiten zien. We zijn trots op onze vakinhoudelijke expertise en adviesvaardigheden die we gebruiken om de milieuproblematiek te lijf te gaan.

Collega’s

Elk project is praktijkgericht. De circa 60 gespecialiseerde ingenieurs, economen en milieukundigen willen namelijk graag dat hun werk werkelijk resulteert in verandering. Dat vereist professionaliteit, creativiteit én de durf om problemen onorthodox te benaderen. De toewijding en inzet om echt resultaat te boeken is hoog.