CE Delft draagt met onafhankelijk onderzoek en advies bij aan een duurzame samenleving

Onze thema's

We hebben onze kennis en kunde ingericht in meer dan 20 thema’s, waardoor u snel kun zien hoe we uw onderzoeksvraag kunnen beantwoorden.

Alle thema's

Voor deze organisaties maakt CE Delft het verschil

We werken voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Cor Leguijt manager Energie en Brandstoffen | themaleider Schone Gassen

Als natuurkundige vind ik het fijn om grote complexe vraagstukken op te lossen tot overzichtelijke keuzes en processtappen, zodat beleidmakers en politici er mee aan de slag kunnen.

Nanda Naber senior onderzoeker/adviseur

Bij CE Delft ligt de focus op het individu. Wat vind jij leuk om te doen, waar ligt je kracht en waar wil je je in ontwikkelen? De projecten die we doen zijn zeer divers, zowel qua onderwerp als qua type werk, maar wel altijd gerelateerd aan duurzaamheid. De teams zijn klein, waardoor je iedereen met wie je samenwerkt goed kent. Ik vind CE Delft een heel fijn bedrijf, dat goed voor haar medewerkers zorgt.

Jasper Schilling senior onderzoeker/adviseur | themaleider Lokale energietransitie

Door mijn werk bij CE Delft kom ik over de vloer bij vele verschillende partijen. Samen met hen proberen wij de wereld weer een stapje duurzamer te maken.

Pelle Sinke onderzoeker/adviseur

Ons huidige voedselsysteem heeft een forse impact op het klimaat, stikstofemissies en land- en watergebruik. Dit kan veel duurzamer! In mijn onderzoek bij CE Delft kijk ik onder andere naar innovatieve eiwitten zoals kweekvlees.

Bettina Kampman manager Energie & Brandstoffen | themaleider Duurzame industrie

Hoe zorgen we ervoor dat we in de toekomst de beschikking hebben over voldoende en betaalbare elektriciteit, warmte en transportbrandstoffen, zonder dat dit ten koste gaat van ons klimaat? Deze vragen staan centraal bij mijn werk.

Ontmoet de onderzoekers die het verschil maken!

We koesteren onze mensen en hun creativiteit. We zijn trots op onze vakinhoudelijke expertise en adviesvaardigheden die we gebruiken om de milieuproblematiek te lijf te gaan.

Bekijk al onze mensen
Werken bij CE Delft

De nieuwste publicaties

Rapport
Kansen voor waterstof in de Limburgse industrie
Lees meer
Rapport
Waste incineration under the EU ETS. An assessment of climate benefits
Lees meer
Rapport
Laden voor logistiek in Tilburg. Op weg naar zero-emissie stadslogistiek
Lees meer
Alle publicaties