CE Delft draagt met onafhankelijk onderzoek en advies bij aan een duurzame samenleving

Onze thema's

We hebben onze kennis en kunde ingericht in meer dan 20 thema’s, waardoor u snel kun zien hoe we uw onderzoeksvraag kunnen beantwoorden.

Alle thema's

Voor deze organisaties maakt CE Delft het verschil

We werken voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Nanda Naber senior onderzoeker/adviseur

Bij CE Delft ligt de focus op het individu. Wat vind jij leuk om te doen, waar ligt je kracht en waar wil je je in ontwikkelen? De projecten die we doen zijn zeer divers, zowel qua onderwerp als qua type werk, maar wel altijd gerelateerd aan duurzaamheid. De teams zijn klein, waardoor je iedereen met wie je samenwerkt goed kent. Ik vind CE Delft een heel fijn bedrijf, dat goed voor haar medewerkers zorgt.

Arno Schroten manager Mobiliteit & Transport | themaleider Verkeerseconomie

Hoe kunnen we mobiliteit en transport op een efficiënte, effectieve en eerlijke manier verduurzamen? Deze vraag staat centraal bij mijn werk als manager van de sector Mobiliteit & Transport van CE Delft.

Cor Leguijt manager Energie en Brandstoffen | themaleider Schone gassen

Als natuurkundige vind ik het fijn om grote complexe vraagstukken op te lossen tot overzichtelijke keuzes en processtappen, zodat beleidmakers en politici er mee aan de slag kunnen.

Bettina Kampman manager Energie & Brandstoffen | themaleider Duurzame industrie

Hoe zorgen we ervoor dat we in de toekomst de beschikking hebben over voldoende en betaalbare elektriciteit, warmte en transportbrandstoffen, zonder dat dit ten koste gaat van ons klimaat? Deze vragen staan centraal bij mijn werk.

Pelle Sinke onderzoeker/adviseur

Ons huidige voedselsysteem heeft een forse impact op het klimaat, stikstofemissies en land- en watergebruik. Dit kan veel duurzamer! In mijn onderzoek bij CE Delft kijk ik onder andere naar innovatieve eiwitten zoals kweekvlees.

Ontmoet de onderzoekers die het verschil maken!

We koesteren onze mensen en hun creativiteit. We zijn trots op onze vakinhoudelijke expertise en adviesvaardigheden die we gebruiken om de milieuproblematiek te lijf te gaan.

Bekijk al onze mensen
Werken bij CE Delft

De nieuwste publicaties

Rapport
Omslagpunt grootschalige batterijopslag. Wat is de betekenis van batterijopslag voor de inpassing van zon in het energiesysteem?
Lees meer
Rapport
Ketenemissies elektriciteit. Actualisatie elektriciteitsmix 2019
Lees meer
Artikel
Het is tijd voor een OMT voor het klimaat – Frans Rooijers in ESB
Lees meer
Alle publicaties