Onze mensen

Margreet van der Woude

Margreet van der Woude
senior onderzoeker/adviseur
Over Margreet

Sinds 1 september 2023 werk ik bij CE Delft als senior onderzoeker/adviseur om steden te verduurzamen. In steden gebeurt veel op een klein oppervlak als het gaat om energietransitie, opwek, netcongestie, mobiliteit en circulaire economie. CE Delft ondersteunt steden bij deze belangrijke en complexe uitdaging.

Vanuit mijn werkervaring in de commerciële en de publieke dienstverlening voel ik me thuis in samenwerkingsverbanden tussen de overheid, marktpartijen en maatschappelijke organisaties. Ik heb een brede en actuele inhoudelijke kennis van de energietransitie. Door mijn open houding ben ik goed in staat om mensen met uiteenlopende belangen een gezamenlijke doelstelling te laten omarmen. Ik weet teams enthousiast te krijgen en beweging te creëren. Ik ben door de wol geverfd als het gaat om bestuurlijke sensitiviteit en ben organisatiesensitief.

Mijn skills zijn: programmamanagement, strategisch beleid, uitvoeringsplannen en werkbegrotingen (mensen en middelen).

Mijn onderwerpen zijn: Energietransitie, isolatie, opwek en warmte met warmtenetten, infrastructuur en opslag, mobiliteit en circulaire economie.

Rapporten waar Margreet van der Woude auteur is

Bekijk alle rapporten van Margreet van der Woude