Onze mensen

Heleen Groenewegen

Heleen Groenewegen
onderzoeker/adviseur

Met mijn werk bij CE Delft draag ik graag bij aan een duurzamere wereld om zo een positieve impact te maken op het milieu en de maatschappij.

Over Heleen

Tijdens mijn master Scheikunde kwam ik er steeds meer achter dat de grote uitdaging van de klimaatcrisis niet alleen huist in technische aspecten, maar juist ook in  maatschappelijke ontwikkelingen en de belangrijke invloed van beleid hierop. Met mijn werk bij CE Delft draag ik graag bij aan een duurzamere wereld om zo een positieve impact te maken op het milieu en de maatschappij. In mijn master specialiseerde ik in zonne-energie, de energietransitie en groene chemie. Ook deed ik verschillende projecten waarbij in multidisciplinair verband gekeken werd naar oplossingen voor lokale klimaatproblemen.

CE Delft is voor mij een plek waar ik zowel mijn technische kennis als mijn interesse in beleid integraal kan toepassen. Ik ben erg geïnteresseerd in complexe uitdagingen, zoals netcongestie en het opwekken en opslaan van duurzame energie. Ik ben nieuwsgierig aangelegd, breed geïnteresseerd en leergierig. Ik ga graag het gesprek aan en vind het interessant om kennis uit te wisselen en om strategisch na te denken over de lange termijn.

Ik richt mij bij CE Delft op diverse onderwerpen op het gebied van duurzame energie, netcongestie en beleid.

Rapporten waar Heleen Groenewegen auteur is

Bekijk alle rapporten van Heleen Groenewegen