Onze mensen

Isabel Nieuwenhuijse

Isabel Nieuwenhuijse
onderzoeker/adviseur

Naast het onderzoeken van milieukundige aspecten vind ik het interessant om te kijken hoe nieuwe technieken en producten daadwerkelijk in de praktijk kunnen worden toegepast, bijvoorbeeld door milieu onderdeel te maken van inkooptrajecten.

Over Isabel

Ik ben vanaf begin 2018 werkzaam als onderzoeker/adviseur bij de sector Energie & Brandstoffen van CE Delft, met een focus op industrie-gerelateerde onderwerpen.

Ik werk vooral aan projecten over innovaties van materialen en processen op het gebied van (bio)chemie, bouwmaterialen en CCU/CCS. Hierbij gebruik ik vaak levenscyclusanalyses (LCAs) om de milieu-impact van deze innovaties te evalueren. Naast het onderzoeken van milieukundige aspecten vind ik het interessant om te kijken hoe nieuwe technieken en producten daadwerkelijk in de praktijk kunnen worden toegepast, bijvoorbeeld door milieu onderdeel te maken van inkooptrajecten. Ook heb ik bij CE Delft ervaring opgedaan met het opstellen van kostencurves en het uitvoeren van beleidsonderzoek.

Voordat ik begon bij CE Delft, volgde ik de master Chemical Engineering aan de TU Delft, richting Product Engineering en een bachelor in Molecular Science & Technology (richting Technology) TU Delft en Universiteit Leiden.

Rapporten waar Isabel Nieuwenhuijse auteur is

Kostencurves beton RWS
januari 2023
Lees meer
Mogelijkheden CO2-reductie rijksinfraprojecten tot en met 2030
oktober 2022
Lees meer
Multilevenscyclusanalyse van MID MIX-proces en vier nabewerkingsroutes
april 2022
Lees meer
Bekijk alle rapporten van Isabel Nieuwenhuijse