Onze mensen

Sinan Senel

Sinan Senel
onderzoeker/adviseur

Gebruikmakend van mijn achtergrond in werktuigbouwkunde en filosofie, werk ik met veel plezier aan de wisselwerking tussen technische oplossingen en de beleid- en strategievorming voor een duurzame toekomst.

Over Sinan

In de afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt binnen het thema duurzaamheid, eerst als student en daarna als een professional in verschillende rollen. Sinds 2021 werk ik bij CE Delft als onderzoeker bij de sector Duurzame Steden. Gebruikmakend van mijn achtergrond in werktuigbouwkunde en filosofie, werk ik met veel plezier aan de wisselwerking tussen technische oplossingen en de beleid- en strategievorming voor een duurzame toekomst.

Mijn ervaring als adviseur is breed, variërend van stakeholdermanagement tot technisch ontwerp van installaties. Enkele projecten waar ik aan gewerkt heb zijn o.a. het ontwerp van kabels en leidingen, het opstellen van verduurzamingsroutekaarten voor bedrijven met betrekking tot hun vastgoed en recentelijk heb ik aan energiestrategieën gewerkt voor stadsontwikkelingsprojecten, waaronder het modelleren van balancerings- en opslagstrategieën van hernieuwbare energiebronnen.

Bij CE Delft werk ik vooral aan optimale mobiliteits- en energievoorzieningsoplossingen voor wijken en steden. Hiernaast zet ik mijn ervaring als adviseur in voor de ontwikkeling van tools en modellen voor integrale beleidsanalyses.

Rapporten waar Sinan Senel auteur is

Verduurzaming van Bedrijventerreinen. Typering, barrières en oplossingen
juli 2023
Lees meer
Kansen voor warmte-koudenetten. Mogelijkheden voor koudelevering met aquathermiesystemen met wko
mei 2023
Lees meer
Bekijk alle rapporten van Sinan Senel