To main content
To navigation
Logo CE Delft
Over ons
Onze medewerkers
Directie en bestuur
Nieuws
CE in de media
Historie
Inschrijven voor Mailvisie
Inschrijven nieuwsbrief Duurzame stad
Inschrijven voor vacature-updates
Inschrijven voor rapporten-updates
Thema’s
Duurzame stad
Energievoorziening
Elektriciteit
Energie internationaal
Schone gassen
Milieu-economie
Bedrijven
Milieu-economie
Duurzame industrie
Duurzame warmte
Grondstofketens
Circulaire economie
Duurzaam inkopen
Landbouw
Voedselketens
Gebouwde omgeving
Gebouwde omgeving nationaal beleid
Lokale energietransitie
Duurzame warmte
Financiële instrumenten
Milieu-economie
Mobiliteit
Duurzame stedelijke mobiliteit
Personenvervoer
Goederenvervoer
Hernieuwbare transportbrandstoffen
Schone gassen
Luchtvaart
Zeevaart
Financiële instrumenten
Verkeerseconomie
Milieu-economie
Publicaties
Werken bij
Contact
NL
EN
Menu
NL
EN
Ga naar de zoekpagina
Rapporten
Rapporten
Artikelen
Presentaties
Nieuws
CE in de media
Filter
Filteren
Wis alle filters
Filter
Wis alle filters
Zoeken
Thema's
Jaartal
Auteur
Externe kosten in de catering. Deel 3: Experiment: betalen van milieukosten in bedrijfsrestaurants.
mei 2023
Lees meer
Externe kosten in de catering. Deel 2: De milieukosten van catering in drie bedrijfsrestaurants
februari 2023
Lees meer
Impactanalyse MVI Rotterdam
februari 2023
Lees meer
Duurzaam voedsel voor Den Haag
januari 2023
Lees meer
Kostencurves beton RWS
december 2022
Lees meer
Eénmalig of herbruikbare partus- en hechtset? Milieukundige vergelijking voor het UMC Utrecht – Update 2022
november 2022
Lees meer
Klimaatimpact herbruikbare en eenmalige specula. Screening LCA voor het UMC Utrecht
oktober 2022
Lees meer
Effecten CO2-Prestatieladder bij gemeenten
September 2022
Lees meer
De milieukosten van catering in een ziekenhuis. Berekening van externe kosten van een jaar lang catering
september 2022
Lees meer
Hotel Footprint Model
augustus 2022
Lees meer